Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Veprimtari

Njoftim - UPT hap thirrjen per aplikim ne kuader te programit Erasmus+ me Riga Technical University(5 bursa bachelor dhe 5 bursa master)

Krijuar: 23 Prill 2018 Ndryshimi i fundit: 23 Prill 2018 Vizita: 32

Periudha : Viti shkollor 2018-2019 Semestri I (5 muaj)
1. Studentët mund të aplikojnë pranë Zyrës së Karrierës në Rektorat, Kati i pare.
2. Bursa është 750 EURO/muaj
3. Udhëtimi paguhet nga Erasmus+ ( deri 275 round trip)
4. Dokumentacioni i nevojshëm për aplikantët:
• - Vërtetim notash (mund të jetë edhe në gjuhën shqipe),
• - Kopje e pasaportës
• - Vërtetim studenti
• - Vërtetim i gjuhës Angleze, të paktën Niveli B2
• - Learning Agreement
Afati i dorëzimit të dokumentacionit: 15 Maj 2018
Pas përzgjedhjes nga Komisioni i ngritur pranë Rektoratit të UPT, studentët e përzgjedhur do të pajisen me Letrën e Nominimit, e cila do të jetë pjesë e dokumentave që më pas do të nevojiten për të aplikuar online pranë RTU nga secili student i nominuar.
Informacion lidhur me kurset e studimit gjeni në: http://fsd.rtu.lv/course-list-20162017/?lang=en
Informacion lidhur me Universitetin, akomodimin e më tepër gjeni në: http://fsd.rtu.lv/?lang=en
https://www.rtu.lv/en

“Prezantim i Riga Technical University” - 11 Prill 2018

Krijuar: 13 Prill 2018 Ndryshimi i fundit: 13 Prill 2018 Vizita: 150

Në vijim të  marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Riga Technical University, në datë 11 Prill 2018,  ditën e Mërkurë, u zhvillua një takim prezantues dhe informues për studentët e UPT në sallën e bibliotekes shkencore “Silvano Pedrolo”.
Ky takim ju dedikua studentëve ku Znj. Liene Maurite përfaqësuese e Riga Technical University për marrëdhëniet ndërkombëtare prezantoi  tre nivelet e edukimit pranë këtij universiteti dhe mundësitë për  realizim e shkëmbimeve.
Për më shumë detaje për secilin program mund të njiheni nëpërmjet faqes zyrtare : https://www.rtu.lv/en 

                                         

Njoftim- ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers

Krijuar: 27 Mars 2018 Ndryshimi i fundit: 05 Prill 2018 Vizita: 362
 Universiteti Politeknik i Tiranës është bashkëorganizator në Kongresin e dytë Nderkombëtar të Materialeve dhe Polimereve, që do të zhvillohet në Shqipëri në datat 9-12 Nëntor 2018.

Njoftim - Njoftim mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies”

Krijuar: 05 Mars 2018 Ndryshimi i fundit: 05 Mars 2018 Vizita: 521

Njoftim  mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare  EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies”
 
Konferenca nderkombetare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies” do të mbahet në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës,  në datat 15-17 Mars 2018.
 
Mbi aktivitetin  dhe programin e konferencës  mund të  mësoni më shumë në linkun e mëposhtëm:
 
http://voyager.ce.fit.ac.jp/conf/eidwt/2018/

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion