Njoftim- Mundesi punesimi per studente te doktoratures,FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA.

Shtyp
Krijuar: 10 Nentor 2017 Ndryshimi i fundit: 10 Nentor 2017 Vizita: 205

Njoftim- Mundesi punesimi per studente te doktoratures,FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA.

Rrjeti Europian I trajnimeve MSCA,i quajtur FORA(http://fora-etn.eu) kerkon te punesoje 15 studente te doktoratures deri ne prill 2018 (http://fora-etn.eu/vacancies/).

Projektet jane te larmishme dhe aplikantet mund te kene formim ne shume fusha si: shkenca kompjuterike(algoritme),inxhinieri kompjuterike(Cloud Computing,informatike e orientuar drejt sherbimit,middleware,sisteme te shperndara),inxhinieri kompjuterike(dizajn hardware dhe arkitekture kompjuterike),automatizimi industrial dhe kontrolli(automatizimi i shperndare,robotika,algoritmet e kontrollit) si dhe shkenca e te dhenave.