Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 205 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Kreu

Administrata

per artikujt shqip te kategorise AdministrataShqip

Qendra Edukimit në Distancë

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Vizita: 8987

 QENDRA E EDUKIMIT NË DISTANCË

Drejtori: Dr. Romeo Teneqexhi Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Qendra e Edukimit në Distancë është krijuar me vendim të Ministrisë së Arsimit në vitin 1997 dhe funksionon në varësinë e Rektoratit dhe të Fakulteteve të Inxhinierisë së Informacionit dhe Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike për sa i perket mësimdhënies.

Qendra kryen aktivitetin mësimor bazuar në modelin 3+2 sipas Deklaratës së Bolonjës dhe ofron Edukim Universitar në degët:

  1. Inxhinieri Telekomunikacioni
  2. Inxhinieri Informatike dhe Automatike
  3. Inxhinieri Elektrike

Diploma qe lëshohet cilësohet Diplomë Teledidaktike, në Sistemin e Edukimit në Distancë.

  • Diplomë Teledidaktike për Inxhinierinë Informatike dhe Automatike
  • Diplomë Teledidaktike për Inxhinierinë e Telekomunikacionit

 Në vitin akademik 2004-2005 është hapur dhe një Degë e Inxhinierisë Eklektrike.

Dega për Inxhinieri Telekomunikacioni ka filluar në vitin 1997 deri në vitin akademik 2006.

Nga viti i fillimit 1997deri në vitin 2006, numri i të regjistruarve gjithsej është:

Dega Vitet Regjistruar gjithsej Diplomuar
Telekomunikacion 1997 deri 2006 296 24
Informatikë 1998 deri 2006 213 19

Dega Inxhinieri Elektrike ka filluar në vitin 2004 deri në vitin 2007 janë regjistruar gjithsej:

Dega Vitet e rregjistrimit
Regjistruar gjithsej Diplomuar
Elektrike 2004 deri 2007 93 0

 


Adresa:
Sheshi “Nënë Tereza”, Nr.4, Tiranë
Tel/fax: + 355 4 2240 504

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion