Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Administrata

Administrata

per artikujt shqip te kategorise AdministrataShqip

Sektori i kurrikulave Cikli I dhe Cikli II

Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Vizita: 3780

Sektori i kurrikulave Cikli I dhe Cikli II

Sektori i Financës

Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 24 Qershor 2016 Vizita: 15182

Sektori i Financës

Sektori i Buxhetit

Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Vizita: 15840

Sektori i Buxhetit

Sektori i Prokurimeve

Krijuar: 30 Prill 2015 Ndryshimi i fundit: 10 Maj 2015 Vizita: 16266

Aderaldo Mema 

email : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion