Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Burime

Burime

artikujt shqip te BurimeShqip

Verifikime dokumentacioni

Krijuar: 14 Dhjetor 2017 Ndryshimi i fundit: 15 Dhjetor 2017 Vizita: 1378

Verifikime dokumentacioni

Mimoza Cukalla email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Taulant Spahiu email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Erasmus+

Krijuar: 09 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 02 Nentor 2017 Vizita: 6234

Erasmus+ 

Burime elektronike

Krijuar: 30 Janar 2012 Ndryshimi i fundit: 11 Mars 2014 Vizita: 8652
Përmes Projektit ERA2012 (Electronic Resources for Albania) aksesi në një gamë të gjerë të burimeve elektronike me tekst të plotë me cilësi të lartë është i disponueshëm pa pagesë për stafin, studentët dhe përdoruesit e bibliotekave në shumë institucione në Shqipëri.
 
Vizitoni faqen e internetit për më shumë informacion:
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion