Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Krijuar: 15 Korrik 2010

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më 21 Qershor 2010, Rektori i UPT, Akademik Jorgaq Kaçani dhe Zv. Rektori, Prof. Frederik Premti zhvilluan një takim me Rektorin e Universitetit të Patras, Greqi, Prof. Stavros A. KOUBIAS dhe Zv. Rektorin Prof. Dimitrios V. DOUGENIS. Me këtë rast u nënshkrua edhe marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion