Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 141 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Investime dhe Shërbime 2009

 

REALIZIMI I INVESTIMEVE PËR VITIN 2009

 

 

 

 

     

000/lekë

Nr.

Emër objekti

Plani 2009

Realizimi vjetor

 

Investime gjithsej (Buxhet + Ardhura)

 

75939

38732

 

I

Investime

25000

25000

 

a

Ndërtim i godinës së re FIN

 

20000

 

20000

 

b

Rikonstruksioni i Institutit të Gjeoshkencave

 

5000

 

5000

 

II

Studime Projektime

 

11152

 

6752

 

a

Studime projektime për hartimin e studimit urbanistik të kampusit Universitar

3500

0

 

b

Hartimi i projekt-zbatimit të Rikonstruksionit të Institutit të Gjeoshkencës

1500

600

 

c

Hartimi i projekt-zbatimit të Shtesës së Godinës së Korpusit të UPT

6152

6152

 

III

Të ardhura të kushtëzuara

39787

6980

 

a

Paisje Universitetit

 

38979

 

6172

 

b

Studime projektime për ndërtimin e godinës së re të FIN

808

808

 

 

 

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion