Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Administrata

per artikujt shqip te kategorise AdministrataShqip

Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë

Krijuar: 21 Maj 2015

Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë

Sektori i Kurrikulave dhe Procesit Mësimor Cikli III

Krijuar: 21 Maj 2015

Sektori i Kurrikulave dhe Procesit Mësimor Cikli III

Sektori i Procesit Mësimor Cikli I dhe Cikli II

Krijuar: 21 Maj 2015

Sektori i Procesit Mësimor Cikli I dhe Cikli II

Sektorit i Hartimit dhe Koordinimit të Projekteve

Krijuar: 21 Maj 2015

Sektorit i Hartimit dhe Koordinimit të Projekteve

Sektori i kurrikulave Cikli I dhe Cikli II

Krijuar: 21 Maj 2015

Sektori i kurrikulave Cikli I dhe Cikli II

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion