Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 72 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftim

Të gjithë kandidatët për studentë në Universitetin Politeknik të Tiranës, duhet të paraqesin në momentin e regjistrimit pranë Fakultetit përkatës, përvec dokumenteve të kërkuara nga Udhëzimi i

...

FIM - Energjitikë, vende vakante

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Energjitikes, shpall vendet vakant si më poshtë:


1. Departamenti i Energjitikes

...

Doktoraturat e FIMIF

Njoftim për hapjen e programeve të ciklit të tretë Doktoraturës në Fakultetin e Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

...

Fondi ekselencës 2012-2013

Fondi i Ekselences, hapen procedurat per vitin 2012-2013

...

Doktoratura FIE

Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton për hapjen e programeve te studimeve te doktorates ne Fakultetin e Inxhinierise Elektrike.

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion