Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Doktoratura FGJM

Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton për hapjen e programeve te studimeve te doktorates ne Fakultetin e Gjeologjise dhe te Minierave.

Njoftim FGJM

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave, shpall vendet vakant si më poshtë:

...

UPT, FIM - 2 vende pune

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, shpall konkurs për2 (dy) vende pune për personel

...

Vend Pune FTI - laborant

Vend Pune FTI - laborant me arsim të lartë

...

Njoftim për vende të lira pune - FTI

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Teknologjise se Informacionit shpall vendet vakant si me

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion