Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftim per shpallje konkursi publik FTI

Njoftim per shpallje konkursi publik FTI

Njoftim per shpallje konkursi publik FIMIF

IGJEUM - fituesit për vendet e lira si specialist në Departamentin e Sizmologjisë

Shpallja e kandidatëve fitues për vendet e lira si specialist në Departamentin e Sizmologjisë në Rrjetin Kombëtar të Monitorimit të Aktivitetit Sizmik pranë

...

FIN - Gjeodezi dhe Mjedis - fituesit për vendin e lirë të punës për personel akademik dhe ndihmës akademik

I. Shpallja e kandidatit fitues për vendin e lirë të punës për personel akademik pranë Departamentit të Gjeodezise në Fakultetin e Inxhinierisë

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion