Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

FIN - fitues për personel akademik

I. Shpallja e kandidatit fitues për vendin e lirë personel akademik pranë Departamentit të Konstruksioneve të Ndertimit dhe Infrastrukturës së Transportit në Fakultetin e Inxhinierisë së

...

Njoftime për punësim në UPT - 6 vende të lira pune për personel akademik - afati: 28.07.2017.

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave shpall konkurs publik për 6 vende të lira pune për personel

...

Njoftim për shpallje konkursi publik FAU

Njoftim mbi rezultatin e fituesve pranë FIN dhe FIE

Njoftim mbi rezultatin e fituesve pranë IGJEUM

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion