Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 80 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Lista e fituesve për vende të lira pune për sekretare dhe specialist TIK në UPT

Njoftim për procedurën e konkurimit:


Për pozicionin Sekretare MësimoreFakultetin e Inxhinierisë Mekanike  nga konkursi i zhvilluar me

...

Lista e fituesve për vende të lira pune në UPT

Njoftim për procedurën e konkurimit


Për pozicionin laborant në Departamentin e Inxhinierisë së Burimeve

...

Njoftime për punësim në UPT - Specialist në Rektorat dhe Sekretare Mësimore (FIM) - AFATI 26.06.2015

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT): Rektoratidhe  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpallin vende të lira pune:

  1. Universiteti Politeknik i
...

Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave - Laborant - AFATI 19.06.2015

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave shpall vendin vakant për Laborant me Arsim të LartëDepartamentin e Burimeve

...

Njoftime për punësim në UPT - Rektorati UPT shpall 3 vende të lira pune për specialist - AFATI 12.06.2015

 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Rektorati UPT shpall 3 vende të lira pune për specialist.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 12.06.2015 pranë

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion