Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 205 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftime për punësim në UPT - Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM) shpall vendin vakant për Kancelar - AFATI 10.10.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM), shpall vendin vakant për Kancelar.

 Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin

...

Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit shpall 1 vend të lirë pune - AFATI 10.10.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, shpall 1 vend të lirë pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës

...

Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike shpall 2 vende të lira pune - AFATI 10.10.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, shpall 2 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 10.10.2014 pranë

...

Njoftime për punësim - Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (UPT), shpall vendin vakant për specialist dhe sekretar arkivi - afati 19.09.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (UPT), shpall vendin vakant për specialist/e dhe sekretar/e arkivi.

Kandidati, duhet të

...

Njoftime për punësim - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (UPT), shpall 9 vende të lira pune - afati 19.09.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (UPT), shpall 9 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion