Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 78 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftime për punësim - Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (UPT), shpall 4 vende të lira pune - afati 19.09.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (UPT), shpall 4 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës

...

Njoftime për punësim - Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (UPT), shpall 8 vende të lira pune - afati 19.09.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave, shpall 8 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës

...

Vend vakant për Laborant me Arsim të Lartë - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (UPT) - afati 11.07.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Energjitikës shpall vendin e lirë për Laborant me Arsim të Lartë.

Të gjithë kandidatët, duhet të

...

Vend vakant për Drejtor të Bibliotekës Shkencore në Universitetin Politeknik të Tiranës - afati 04.07.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, shpall vendin vakant për Drejtor të Bibliotekës Shkencore në Universitetin Politeknik të Tiranës. 

Të gjithë kandidatët, duhet të

...

Vende vakante - Drejtorë në UPT

Universiteti Politeknik i Tiranës shpall për punonjësit e personelit administrativ të UPT vendet vakant si më poshtë:

I. Drejtor i Drejtorisë së Burimeve Njerëzore...

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion