Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 73 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

FIM - vend vakant - sekretare - afati 12.04.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierise Mekanike shpall vendin vakant per Sekretare Mesimore:

Kandidati duhet të plotësojë këto kritere:

1.Të

...

Njoftime për punësim - Rektorati i UPT

Universiteti Politeknik i Tiranës, shpall vendin vakant për Kryetar të Degës Juridike dhe specialist të Informacionit dhe Statistikës pranë Rektoratit të

...

Njoftime për punësim - FAU

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës shpall vendin vakant për specialiste personeli dhe sekretare arkivi.
Të gjithë
...

Njoftime për punësim - FIE dhe IGJEUM

Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave Energjisë Ujit dhe Mjedisit dhe Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike shpallin vende vakante për laborant me arsim të

...

FIE - punesim - fituesit

Lista e kandidateve fitues per vendet e lira ne Fakultetin e Inxhinierise Elektrike.
 
Ne zbatim te ligjit Nr 9741, Per Arsimin e Larte ne Republiken e Shqiperise, i
...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion