Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIN - Studim i zhvillimit të referencave koordinative të Shqipërisë

Krijuar: 23 Janar 2013 Ndryshimi i fundit: 22 Tetor 2014 Vizita: 2092

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN) - Departamenti i Gjeodezisë

Kandidati Bilbil Nurçe ka paraqitur disertacionin për marrjen e gradës shkencore DOKTOR:

Studim i zhvillimit të referencave koordinative të Shqipërisë

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion