Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIMIF - Faktorët që ndikojnë në formimin e reshjeve intensive në Shqipëri

Krijuar: 12 Qershor 2012 Ndryshimi i fundit: 22 Tetor 2014 Vizita: 4469

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierise Matematike & Inxhinierise Fizike (FIM&IF) - Departamenti Fizikë

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR - Tanja Porja:

Faktorët që ndikojnë në formimin e reshjeve intensive në Shqipëri

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion