Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIMIF-Modele strukturash algjebrike ternare në gjeometrinë projektive

Krijuar: 11 Mars 2015 Ndryshimi i fundit: 24 Maj 2016 Vizita: 2405

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Matekatike dhe Inxhinierisë Fizike (FIMIF)
 
Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR - MSc. Flamure Sadiki :

FIMIF-Modele strukturash algjebrike ternare në gjeometrinë projektive

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion