FIMIF-Kontribut mbi disa klasa operatorësh në hapësirat e Hilbertit

Shtyp
Krijuar: 02 Qershor 2015 Ndryshimi i fundit: 02 Qershor 2015 Vizita: 2917

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (FIMIF) - Departamenti i Inxhinierisë Matematike

 Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR - MSc. Krutan Rasimi:

 Kontribut mbi disa klasa operatorësh në hapësirat e Hilbertit