FIE-Ndërveprimi i teknologjive energjetike dhe informatike me sistemin elektroenergjetik dhe aplikime të tyre

Shtyp
Krijuar: 25 Qershor 2015 Ndryshimi i fundit: 25 Qershor 2015 Vizita: 3156

 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE)
 
 Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR - MSc. Arben Gjukaj:

Ndërveprimi i teknologjive energjetike dhe informatike me sistemin elektroenergjetik dhe aplikime të tyre