Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIMIF-Apport d’une Station de Transfert d’Energie par Pompage sur le taux d’intégration des EnR

Krijuar: 14 Dhjetor 2016 Ndryshimi i fundit: 14 Dhjetor 2016 Vizita: 1167

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (FIMIF)

 

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR - Msc. Urim Buzra:

FIMIF-Apport d’une Station de Transfert d’Energie par Pompage sur le taux d’intégration des EnR

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion