Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIN-Studim mbi përdorimin e shufrave FRP si armim i brendshëm në konstruksionet e betonit

Krijuar: 15 Maj 2017 Ndryshimi i fundit: 15 Maj 2017 Vizita: 1218

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Së Ndërtimit (FIN)

 

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR në Shkencat Inxhinierike -Msc. Enio Deneko:

 

FIN-Studim mbi përdorimin e shufrave FRP si armim i brendshëm në konstruksionet e betonit

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion