FIMIF - Klasat e operatorëve M-KLASE Q dhe k-KUASI KLASE Q në hapësirat e Hilbertit.

Shtyp
Krijuar: 10 Nentor 2017 Ndryshimi i fundit: 04 Dhjetor 2017 Vizita: 1059

FIMIF - Klasat e operatorëve M-KLASE Q dhe k-KUASI KLASE Q në hapësirat e Hilbertit.