Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIE- Parashikimi i konsumit te energjise ne ndertesat rezidenciale dhe publike me ane te metodave te inteligjences artificiale

Krijuar: 15 Shkurt 2018 Ndryshimi i fundit: 15 Shkurt 2018 Vizita: 282

FIE- Parashikimi i konsumit te energjise ne ndertesat rezidenciale dhe publike me ane te metodave te inteligjences artificiale

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion