Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 102 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Universiteti Politeknik i Tiranës anëtarësohet në RMEI

Krijuar: 08 Tetor 2012 Ndryshimi i fundit: 08 Prill 2014 Data pubblicazione Vizita: 5048

 

Në datat 7 dhe 8 Shtator 2012 u organizua në Padova dhe Venecia(Itali), Asambleja e Përgjithëshme e RMEI - Réseau Méditerranéen des Ecoles d'Ingénieurs (Rrjeti Mesdhetar i shkollave të Inxhinierëve). Kjo Asamble u organizua nga Universita degli Studii di Padova dhe nga Universita Iuav di Venezia. Në këtë Asamble u diskutua mbi problemet me të cilat konfrontohen Shkollat e Inxhinierëve në rajonin e Mesdheut dhe mbi projektet me interes të gjerë që janë ndërmarrë nga ky rrjet.
Në këtë mbledhje mori pjesë një delegacion i UPT i përbërë nga Rektori i UPT, Akademik Jorgaq KAÇANI dhe Zv. Rektori për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Shkencë, Prof. Frederik Premti.
Rektori Kaçani, paraqiti një material mbi UPT dhe, si President aktual i BSUN, bëri një prezantim të këtij rrjeti.
Në këtë Asamble u pranuan si anëtarë të rinj disa universitete të rajonit. Duke marrë parasysh orientimin "inxhinierik" të këtij rrjeti, UPT paraqiti një kërkesë antarësimi. Kjo kërkesë u miratua unanimisht nga Asambleja e mësipërme dhe u njoftua nga Presidenti i RMEI, Prof. Leo VINCENT. Pra, nga data 8 Shtator 2012, UPT është anëtar me të drejta të plota (full member) i RMEI.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion