Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet - ERASMUS MUNDUS, BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA

Shtyp
Krijuar: 03 Dhjetor 2012 Ndryshimi i fundit: 09 Qershor 2014 Data pubblicazione Vizita: 4679

Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet “ERASMUS MUNDUS”: BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA


Me daten 5 Dhjetor 2012, ne oren 14-17, ne sallen “Silvano Pedrollo” te Rektoratit do te zhvillohet nje takim me perfaqesues nga universitetet pritese ne kuadrin e projekteve “ERASMUS MUNDUS”: BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA.
Ne kete takim do te shpjegohen te gjitha proceduarat e aplikimit, kush mund te aplikoje si dhe nje sere ceshtjesh me interes per aplikantet.
Perfitues te bursave te ofruara nga keto projekte jane: studentet bachelor (viti 2 ose 3), studentet master, studentet e doktoratures, stafi, etj.