Projekte
8th International Textile Conference 2018 
The organizers of the 8th International Textile Conference 2018 have a
great honor and pleasure of inviting you to take part in this Conference
to be held from 18th to 19th October 2018, in Tirana, Albania.
The Conference will focus on important topics and issues of European and
global science in the field of textile materials, technologies, fashion,
design and marketing.
ı Garment Manufacturing
ı Textile Processing
ı Biopolymers and Biotechnology
ı Comfort and Wellbeing
ı Developments in Textile Machinery
ı E-activities and E-commerce
ı Ecology and Environment in Textile Production
ı Fibre Physics and Textile Mechanics
ı Finishing, Dyeing and Treatment
ı Medical Textiles
ı Modelling and Simulation
ı Nanotextiles
ı Smart and Interactive Textiles
ı Supply Chain Management and Logistics
ı Technical and Protective Textiles
ı Textile Design and Fashion
ı Textile Education
ı Textile Testing
You are kindly invited to submit abstracts for the Conference by June
10th, 2018.
Abstracts should be submitted via email to 8_ITC_2018@upt-tekstilmoda.org
Please find attached the file guidelines for abstract submission and make
sure that abstracts match with the format required.
Deadline for submission of abstracts is June 10, 2018.
Deadline for submission of full papers is September 10, 2018

NO FEE registration will be charged for UPT staff.
 
 
 
Në Linjë

Kemi 45842 vizitorë e një përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me përfaqësues të universiteteve kineze

Krijuar: 25 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 25 Shtator 2014 Data pubblicazione Vizita: 4729

Në datën 23.09.2014. në Rektoratin e UPT u zhvillua dhe takimi ndërmjet anëtarëve të Rektoratit (Rektori, Zv.Rektorët, Dekanët e fakulteteve dhe Drejtori i IGJEUM) dhe disa nga përfaqësuesit e universiteteve kryesore të qytetit të Shangait, Kinë.

Në këtë takim, përfaqësuesit e universiteteve Kineze informuan mbi kapacitetet mësimdhënëse dhe kërkimore të universiteteve të tyre, ofruan mundësi për mobilitetin e studentëve të UPT-së pranë universiteteve të mësipërme si dhe oportunitete për punësimin e këtyre të fundit në Republikën Popullore të Kinës.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion