Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 201 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri

Krijuar: 25 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 31 Tetor 2014 Data pubblicazione Vizita: 4295

Në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës,  në datë 23.09.2014, u zhvillua një takim ndërmjet Rektorit të UPT-së Akademik Jorgaq Kacani dhe Ambasadorit të Republikës së Turqisë në Shqipëri, Z. Hidayet Bayraktar. Të pranishëm ishin edhe Zv. Rektori Frederik Premti dhe Zv. Rektori Genti Guxho. 

 

 

 

Në këtë takim u diskutua mbi ecurinë e marrëdhënieve të deritanishme ndërmjet UPT dhe universiteteve turke si dhe mbi vendosjen e bashkëpunimeve të reja në të ardhmen, me ndikim në zhvillimet përkatëse ekonomike.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion