Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Kongresi i 8-të i Shoqërisë Gjeofizike të Ballkanit

Krijuar: 30 Prill 2015 Ndryshimi i fundit: 14 Maj 2015 Data pubblicazione Vizita: 3963

Në datën 4-8 Tetor 2015, do të zhvillohet në Chania, Greqi, Kongresi i 8-të i Shoqërisë Gjeofizike të Ballkanit. Për më shumë informacion, të interesuarit mund të vizitojnë faqen:

http://www.balkangeophysoc.gr/menu/congresses/bgs2015

http://www.eage.org/event/?eventid=1313

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion