Projekte
8th International Textile Conference 2018 
The organizers of the 8th International Textile Conference 2018 have a
great honor and pleasure of inviting you to take part in this Conference
to be held from 18th to 19th October 2018, in Tirana, Albania.
The Conference will focus on important topics and issues of European and
global science in the field of textile materials, technologies, fashion,
design and marketing.
ı Garment Manufacturing
ı Textile Processing
ı Biopolymers and Biotechnology
ı Comfort and Wellbeing
ı Developments in Textile Machinery
ı E-activities and E-commerce
ı Ecology and Environment in Textile Production
ı Fibre Physics and Textile Mechanics
ı Finishing, Dyeing and Treatment
ı Medical Textiles
ı Modelling and Simulation
ı Nanotextiles
ı Smart and Interactive Textiles
ı Supply Chain Management and Logistics
ı Technical and Protective Textiles
ı Textile Design and Fashion
ı Textile Education
ı Textile Testing
You are kindly invited to submit abstracts for the Conference by June
10th, 2018.
Abstracts should be submitted via email to 8_ITC_2018@upt-tekstilmoda.org
Please find attached the file guidelines for abstract submission and make
sure that abstracts match with the format required.
Deadline for submission of abstracts is June 10, 2018.
Deadline for submission of full papers is September 10, 2018

NO FEE registration will be charged for UPT staff.
 
 
 
Në Linjë

Kemi 45831 vizitorë e një përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakulteteve të Arkitekturës në Universitetin Politeknik Tiranë (UPT) dhe Ondokuz Mayis University në Samsun Turqi

Krijuar: 17 Shtator 2015 Ndryshimi i fundit: 01 Tetor 2015 Data pubblicazione Vizita: 2894

Në datën 11 Shtator 2015 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes Fakulteteve të Arkitekturës në Universitetin Politeknik të Tiranës dhe në Ondokuz Mayis University në Samsun Turqi. Marrëveshja e nënshkruar nga Prof. Andrea Maliqari dhe Prof. Derya Oktay mundëson shkëmbimin akademik midis të dy shkollave. 
 Gjithashtu rektorët e dy universiteteve vendosën bashkëpunimin në kuadër të programit Erasmus +. Ky bashkëpunim do të mundësojë mobilitetet për mësimdhënie dhe trainim dhe do të jetë një mbështetje për zhvillimin e marrëdhënieve mes dy universiteteve në përgjithesi dhe fakulteteve të Arkitekturës në veçanti.

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion