Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 184 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit 10 – 11 Nëntor 2016, Tirana

Krijuar: 01 Nentor 2016 Ndryshimi i fundit: 20 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2454

 Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit  10 – 11 Nëntor 2016,  Tirana   

Organizatorët e Konferencës së 7 të Ndërkombëtare tëTekstilit kanë nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojnë të merrni pjesë në këtë Konferencë, e cila do të mbahet në datën 10të-11të Nëntor 2016, në Tiranë.

 Konferenca do të fokusohet në çështjet të rëndësishme të shkencës Evropiane dhe Botërore në fushën e materialeve tekstile, teknologjisë, dizajnit dhe marketingut. 

ı Prodhim veshjesh 

ı Prodhim tekstili 

ı Biopolimerë dhe bioteknologji 

ı Rehati dhe mirëqenie 

ı Zhvillime në makineri tekstili 

ı E-aktivitete dhe E-tregti 

ı Ekologji dhe mjedisi në prodhimin e tekstileve 

ı Fizika e fibrave dhe Mekanika e tekstileve 

ı Përmbarim dhe ngjyrim 

ı Tekstilet me përdorim në mjekësi 

ı Modelim, stimulim 

ı Nanotekstilet 

ı Tekstilet inteligjente 

ı Logjistikë dhe Menaxhim 

ı Tekstilet teknike dhe mbrojtëse 

ı Dizenjim dhe Modë 

ı Arsimimi në tekstil dhe modë 

ı Provat e tekstileve 

 

Për më shumë informacion lexo: http://www.upt-tekstilmoda.org/wp/sq/kerkimi-shkencor/konferenca/konferenca-e-vii-te-nderkombetare/

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion