Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Titulli Data e krijimit Vizita
“Prezantim i Riga Technical University” - 11 Prill 2018 13 Prill 2018 111
Njoftim- ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers 27 Mars 2018 327
Njoftim - Njoftim mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies” 05 Mars 2018 490
Njoftim- 8th International Textile Conference 2018 23 Shkurt 2018 553
Njoftim- TAP(TRANS ADRIATIC PIPELINE) fton studentet te aplikojne per raundin e trete te intershipeve ne Shqiperi 21 Shkurt 2018 495
Njoftim - FTESE PER OFERTE Nr. 1/2, Date. 14/02/2018 PER “BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE 15 Shkurt 2018 626
Njoftim- Hapet thirrja per bursa per studentet e doktoratures dhe stafin e UPT-se,ne kuader te programit Erasmus +ne Universitetin e Barit,Itali 14 Shkurt 2018 721
Njoftim- WORKSHOPI "Qytetet dhe Energjia" 13 Shkurt 2018 596
Njoftim- Master nderkombetar ne planifikimin e projekteve evropiane dhe menaxhimin,edicioni i 7-te 08 Shkurt 2018 595
Njoftim- Konkursi i eseve "Pikepamjet dhe perspektivat per te ardhmen ne rajonin e Detit te Zi" 07 Shkurt 2018 489
Njoftim- Hapet konkursi Kombetar i Robotikes dhe Inteligjences Artificiale- roboTEC 2018 05 Shkurt 2018 516
Njoftim-Ambasada Britanike në Tiranë ka publikuar një thirrje për propozime për një fushatë për të sfiduar dhunën kundër grave 24 Janar 2018 605
Njoftim- Mundesi aplikimi per Post Doktorature ne Turku-Finlande 15 Janar 2018 676
Njoftim- Thirrje per abstrakte per konferencen "REAL ESTATE & LAND PLANNING" (RELAND 2018)-shtator 2018 12 Janar 2018 560
Njoftim- Hapet thirrja per bursa nga programi i studimeve STIPENDICUM HUNGARICUM per vitin akademik 2018-2019 12 Janar 2018 667
Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Kursin fillestar i oficerit të Forcës Ajrore” 21 Dhjetor 2017 660
Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit në Ministrinë e Mbrojtjes, kërkon të rekrutojë kandidatë për të ndjekur “Kursin Fillestar të Oficerit të Forcës Detare” 21 Dhjetor 2017 601
FAU- IFAU Tirana 2017 – 1-st International Forum on Architecture and Urbanism 07 Dhjetor 2017 1025
FIM - Njoftim për regjistrimet e kursit "AUDITIM ENERGJIE" 04 Dhjetor 2017 1337
FIM - Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar "Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve". 01 Dhjetor 2017 1132
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion