Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete për bashkëpunëtorët e kërkimit postdoktoral të UPT-së, në University of Tuscia, Ital

Shtyp
Krijuar: 26 Gusht 2021 Data pubblicazione Vizita: 287

Në kuadër të Marrëveshjes bilaterale, midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Universitetit të Tuscias, Itali, është hapur thirrja për aplikime për bashkëpunëtorët e kërkimit postdoctoral, për kryerjen e kërkimeve në Universitetin e Tuscias.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 04 tetor 2021.