Urdhër për shpalljen e fillimit të proçesit zgjedhor dhe përcaktimin e datës së zhvillimit të zgjedhjeve të pjesshme në Universitetin Politeknik të Tiranës

Shtyp
Krijuar: 01 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 282

Urdhër për shpalljen e fillimit të proçesit zgjedhor dhe përcaktimin e datës së zhvillimit të zgjedhjeve të pjesshme  në Universitetin Politeknik të Tiranës