Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konferencën e I Ndërkombëtare - 09.11.2012

Krijuar: 17 Shtator 2012 Data pubblicazione Vizita: 5452

Qendra e Gjuhëve të Huaja të Universitetit Politeknik të Tiranës ju fton të merrni pjesë në Konferencën e I Ndërkombëtare me temë:
EUROPA E SHUMË GJUHËVE, NJË PASURI PËR T’A RUAJTUR

Konferenca do të zhvillohet në Tiranë me datë 09.11.2012

Informohuni më hollësisht në lidhjen: Pjesëmarrje

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion