Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 170 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Dekorimi i Universitetit Politeknik të Tiranës

Krijuar: 03 Dhjetor 2012 Data pubblicazione Vizita: 4584

 Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi Universitetit Politeknik të Tiranës Urdhërin “Nderi i Kombit” me motivacionin: “Për kontribut të shquar në zhvillimin ekonomik e social të vendit, nëpërmjet përgatitjes së dhjetra brezave inxhinierësh dhe duke qenë një qendër e rëndësishme e arsimit të lartë dhe e kërkimit shkencor në Shqipëri, e më gjerë”.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion