Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 161 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Workshop

Krijuar: 20 Prill 2011 Data pubblicazione Vizita: 2550

WORKSHOP

Në datë 27 prill do të organizohet pranë mjediseve të FIM aktiviteti:

Në kuadrin e 60 vjetorit të themelimit të Universitetit Politeknik

Në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Ministrinë e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës
Tema e workshop-it: ”Transferimi i njohurive dhe nevojat kërkimore për hartimin e politikave për eficiencën e energjisë dhe reduktimin e emisionit të gazeve"

Tiranë 27 Prill, ora 10:00

Në sallën e Bibliotekës, FIM

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion