Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konference Nderkombetare

Krijuar: 14 Qershor 2011 Data pubblicazione Vizita: 2568
Burimet Hidrike - Një mjet i rëndësishëm për një zhvillim të qëndrueshëm të Shqipërisë.
INEUM -UPT, 16 Qershor 2011, ora 10.00 në ambjentet e UPT.
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion