Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 107 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

60 vjetori UPT- Konferenca FGJM

Krijuar: 17 Tetor 2011 Data pubblicazione Vizita: 2564

Konferenca “Potencialet e burimeve natyrore, bazë për një zhvillim të qëndrueshëm në rajonin Shqipëri-Kosovë” organizohet në kuadrin e 60 vjetorit të themelimit të Universitetit Politeknik të Tiranës pranë Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave në data 28 dhe 29 Tetor 2011. Kjo Konferencë është e hapur për të gjithë pjesëmarrësit që dëshirojnë të paraqesin rezultatet e punës së tyre kërkimore në fushat e Gjeologjisë, Nxjerrjes dhe Përpunimit të Mineraleve, Shfrytëzimit të naftës dhe të gazit, Energjisë, Gjeomjedisit etj.

Për më tepër vizitoni faqen: http://konferenca.dibmin-fgjm.org/

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion