60 vjetori UPT- Konferenca FGJM

Shtyp
Krijuar: 17 Tetor 2011 Data pubblicazione Vizita: 2846

Konferenca “Potencialet e burimeve natyrore, bazë për një zhvillim të qëndrueshëm në rajonin Shqipëri-Kosovë” organizohet në kuadrin e 60 vjetorit të themelimit të Universitetit Politeknik të Tiranës pranë Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave në data 28 dhe 29 Tetor 2011. Kjo Konferencë është e hapur për të gjithë pjesëmarrësit që dëshirojnë të paraqesin rezultatet e punës së tyre kërkimore në fushat e Gjeologjisë, Nxjerrjes dhe Përpunimit të Mineraleve, Shfrytëzimit të naftës dhe të gazit, Energjisë, Gjeomjedisit etj.

Për më tepër vizitoni faqen: http://konferenca.dibmin-fgjm.org/