Konferenca Studentore

Shtyp
Krijuar: 25 Maj 2011 Data pubblicazione Vizita: 3001

Ftojme stafin akademik dhe studentët e UPT në 26.05.2011, ora 10:0, Korpusi Qendror, UPT të marrin pjesë në konference

Poster Ftesa Programi i Konferencës