Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 110 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014

Krijuar: 11 Mars 2014 Data pubblicazione Vizita: 7035

Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014

Organizuesit e Konferencës së 6të Ndërkombëtare të Tekstilit kanë kënaqësinë t'ju ftojnë që të merrni pjesë në këtë Konferencë, e cila do të mbahet në 20 Nëntor 2014, në Tiranë.

 

Konferenca do të fokusohet në çështje të rëndësishme të shkencës Europiane dhe Botërore në fushën e materialeve tekstile, teknologjisë, modës, dizajnit dhe marketingut.

Afati i fundit për dorëzimin e abstraktit është 20 Qershor 2014

Afati i fundit për dorëzimin e artikullit është 10 Shtator 2014

Ftesa: Call- 6th International Conference of Textile _2014.pdf

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion