Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Projekti KHE STO - Seminar tekniko shkencor - 18-11-2014

Krijuar: 18 Nentor 2014 Data pubblicazione Vizita: 4006

Projekti KHE STO - Seminar tekniko shkencor:

Përmirësimi i transportit publik me ndihmën e instrumentave të teknologjisë së informacionit

Klikoni në: Ftesa dhe Axhenda.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion