Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (Bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së në kuadër të marrëveshjes KA1 të programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin Politeknik të Katalunjes në Spanjë

Krijuar: 15 Nentor 2016 Data pubblicazione Vizita: 4021

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik dhe administrativ të Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin Politeknik të Katalunjes, në Spanjë.

Për më shumë informacion vizitoni linkun: Thirrje për aplikim UPT

Për te plotësuar formën e aplikimit vizitoni linkun: Erasmus+ application form

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion