Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 341 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - Universiteti i Rigës hap thirrjen për aplikime në kuadër të programit Erasmus+

Krijuar: 15 Nentor 2016 Data pubblicazione Vizita: 2066

 Afati i aplikimeve deri në 15 Dhjetor 2016.

  1. Studentët mund të aplikojnë në adresën: https://incomingexchange.rtu.lv/.
  2. Bursa është 750 EURO
  3. Udhëtimi paguhet nga Erasmus+
  4. Dokumentacioni i nevojshëm për aplikantët:
  • - Vërtetim notash (mund të jetë edhe në gjuhën shqipe),
  • - Kopje e pasaportës
  • - Vërtetim studenti
  • - Learning agreement
  • - Letër mbështetëse nga UPT

Për më shumë informacion vizitoni informacionin në linkun: learning-studies.

Për çdo pyetje mund t`i drejtoheni personit të kontaktit në adresën  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion