Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 352 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Ftesë - "Pavarësimi energjetik i Fakulteteve Teknike"

Krijuar: 13 Prill 2017 Data pubblicazione Vizita: 940

Ftohen studentët e UP “Hasan Prishtina” në Prishtinë dhe të Universitetit Politeknik të Tiranës UPT-Tiranë të nivelit të studimeve Bachelor, Master dhe të Doktoratës të aplikojnë për hartimin e projektit inovativ: “Pavarësimi energjetik i Fakulteteve Teknike” në Kampusin e Universitetit të Prishtinës “HASAN PRISHTINA”.

Për më shumë informacion lexoni linkun: "Aplikimi për projektin inovativ". Formularin e aplikimit e gjeni këtu: FORMULAR APLIKIMI

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion