Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 165 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - Universiteti i Rigës hap thirrjen për aplikim në kuadër të programit Erasmus+ ( 1 burse Bachelor 10 Muaj)

Krijuar: 18 Maj 2017 Data pubblicazione Vizita: 1895

Periudha : Viti shkollor 2017-2018

 • Studentët (e Sistemit Bachelor) mund të aplikojnë në adresën: https://incomingexchange.rtu.lv/.
 • Bursa është 750 EURO
 • Udhëtimi paguhet nga Erasmus+ ( deri 275 round trip)
 • Dokumentacioni i nevojshëm për aplikantët:
  1. Vërtetim notash (mund të jetë edhe në gjuhën shqipe),
  2. Kopje e pasaportës
  3. Vërtetim studenti
  4. Learning agreement
  5. Letër mbështetëse nga UPT

Për më shumë informacion, vizitoni lidhjen: learning-studies.
Për çdo pyetje mund t`i drejtoheni personit të kontaktit në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Për programet e studimit  http://fsd.rtu.lv/course-list-20162017/?lang=en

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion