Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim: Hapet thirrja për aplikime për projektin Erasmus Mundus A2 SIGMA Agile

Krijuar: 03 Korrik 2017 Data pubblicazione Vizita: 3176
Është hapur thirrja për aplikime për projektin Erasmus Mundus A2 SIGMA Agile.
 
Studentët e interesuar  mund të informohen në portalin: www.sigma.uw.edu.pl
 
Aplikimet kryhen deri në 27 Korrik 2017.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion