Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Ekspozitë në IUAV, Venecia, Itali.

Krijuar: 07 Korrik 2017 Data pubblicazione Vizita: 2865

Ekspozitë në IUAV, Venecia, Itali.
UNDER PRESSURE
Facts of Socialist architecture in Albania
 
Arkitektura e periudhës së komunizmit në Shqipëri vendoset për herë të parë nën fokusin e një audience ndërkombëtare, përmes ekspozitës “Under Pressure - Facts of socialist architecture in Albania”, e hapur në Venecia, Itali, prej 27 qershorit deri më 21 korrik 2017.

Për më shumë informacion, ju lutem lexoni: Ekspozitë në IUAV, Venecia, Itali.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion